vrijdag 18 maart 2011

Ecologie

Goed nieuws!
Glenn Deliege komt in Gent spreken over ecologie!
Hij stelt twee onderwerpen voor:
Biodiversiteit (waarom is die term zo populair, wat betekent het voor ons kijken naar natuurbehoud) en postmoderne ecofilosofie (wat is het, waartegen zet het zich af).
Jullie mogen kiezen (in de poll sectie, commentaar mag bij deze post gevoegd worden).

3 opmerkingen:

  1. Als je er niet in slaag de mogelijke optie's te selecteren om het leesbaar te maken, verdien je het overigens niet om te stemmen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De knoop is doorgehakt, het mailtje verstuurd, de democratie heeft overwonnen en de lente is begonnen: na een weinig onenigheid wordt het onderwerp biodiversiteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen